Connect with us

Mobila la Comanda

Mobila la Comanda Chiajna

Adaugat cu

pe

Mobila la Comanda Chiajna

Design si executie de mobilier la comanda Chiajna

Proiectăm și executăm mobilă la comandă pentru firme si persoane fizice din Chiajna, avem experienta necesara satisfacerii celor mai pretențioase gusturi în materie de design și calitate în domeniul mobilierului la comandă.

AzConcept este o companie producatoare de mobila la comanda atat pentru clientii din Chiajna, cat si pentru toti ceilalti clienti din tara. Proiectam, fabricam, montam piese de mobilier create dupa gustul fiecaruia la standarde ridicate, folosind materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie pentru a obtine rezultatul asteptat de fiecare client.

Proiectare Mobila Chiajna

Departamentul nostru de proiectare realizeaza proiectele necesare pentru ca dvs sa puteti alege cea mai buna solutie de mobilare a casei sau apartamentului dvs .De la releveu la planuri de mobilare pana la simularea tridimensionala a spatiului, designerii nostri va ofera toate datele necesare finalizarii lucrarilor.

Productie Mobila Chiajna

Procesul de productie mobila la comanda este momentul in care ideea devine realitate. Aceasta etapa este o impletire intre pasiunea pentru arta decorativa si cunostintele tehnice solide pe care le-am dobandit de-a lungul activitatii noastre. Aceasta imbinare are ca rezultat mobila de calitate superioara, cu un design modern si unic in acelasi timp.

Montaj Mobila Chiajna

AzConcept asigura montajul mobilierului la comanda produs de compania noastra cu o echipa de montatori profesionisti coordonati de un inginer tehnolog care este gata sa va preia toate doleantele si sa le duca la bun sfarsit .Prezenta inginerului impreuna cu echipa de montaj garanteaza calitatea instalarii mobilierului produs de AzConcept.

Interesati de mobila la comanda Chiajna ?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele Mai Cautate Oferte